Programajánló – Bíbor Birtok – ÉlménySzüret

2021. október 22. péntek – Nulladik nap

Pakolás a mínusz egyedik napon – tégy a fogkefe és a fogkrém mellé fürdőruhát is! Ha már nem bírod tovább, indulás útnak fáradtan, munka után, érkezés reménnyel és energiával teve Siklósra a kora esti órákban. Lepakolás és frissítő zuhany után, ha az óra mutatója nem hagyta még el a 19-et, kötetlen beszélgetés a Bíbor Birtok teraszán. Fagy és vízszintesen érkező csapadék esetén a kemence mellett, a borozóban. Tízujjúak fát is hasogathatnak, ez esetben befűtünk. 22 órakor mindenki vízszintesen találjon az Álommanó, különben hanyatt vág, de különösen nem fogsz tudni reggel időben magadhoz térni.

Ha ez szimpatikus eddig és keresel szállást, várunk! Ha szeretnéd, hogy mi keressünk szállást, ajánlom ezeket: Apartman (http://www.marice.extra.hu/), vendégház (https://brigaderos.hu/), szállodák (agorasiklos.hu, hotelcastello.hu, hotelplatan.com). Ha ez is kevés, hívj a +3620 367 4131 számon további egyeztetés céljából!  Vagy írj a dora.gaal@biborbirtok.com-ra, ha nagyon hosszú a kívánságlista. Háromnál több info nem fér a fejembe, a negyedik kilök minimum egyet a korábbiakból!

2021. október 23. szombat – Első nap

7:00 – kiládázás rögtön a lélekmelegítés után, mely a mi ajándékunk.

10:00 Szüret kezdete azoknak, akik az előző időpontban ültek be az autóba Budapesten, akik már megszedtek eddigre 3 ládát, azoknak vállveregetés, valamint tűzgyújtás. Erős idegzetűeknek hagymapucolás, olaj préselés szőlőmagból kalapáccsal.

Szüret, szüret, szüret! Ha nem teszel kárt sem a szőlőben, sem a szüretelőtársadban, akkor nem kell taxit fizetned a z orvosi ügyeletig és szembe nézned senki haragjával.

13:00 ebéd

14:00 Akinek van még jártányi ereje, visszatérhet a sorba – feltéve, hogy van még mit szedni, amennyiben nincs, keresünk másik ültetvényt fertály óra járóföldön belül. Ellenkező esetben adok egy plédet, amire fekhetsz, vagy ülhetsz, vagy ahogy gondolod, adok egy kancsó bort, szódát és visszamehetsz a sorba, bámulhatod elégedetten a kék eget. Ha a teraszon beszélgetnél, arra is van lehetőség. Ha a fürdőben áztatnád megfáradt tagjaidat, vedd elő a fogkefét, fogkrémet, no meg a fürdőruhát és keresd fel a siklósi strandot! Ez délnek fekszik tőlünk. Vagy a harkányit – ez nyugatra van. Ha koptatnád nordic walking botjaidat, indulj észak fele. Két bodza botot tudok kölcsönözni kaució ellenében. Ha indulnál haza, Kelet fele vedd az irányt, vidd az élmény – kosarat musttal, murcival, szőlővel!

2021. október 24. Ha még maradnál, a fenti szállások és még sokan mások rendelkezésedre állnak! Meg egy esti kvaterkázás is.

Költségek:

Szüret ollóval, vödörrel, musttal, murcival: 3500,- Ft

Étel: egyeztetés szerint 2500,- Ft-tól

Borok: pinceáron (webhop: www.biborbirtok.com)

A jó időt megrendeltük, de a szállítás sokszor bizonytalan.

Ha kihagytam valamit, kérdezz! – Várunk szeretettel! –  Szép napot kívánok! – Dóra                   

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Ezeket elfogadja? További információ

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Ezeket elfogadja?

Bezárás